trečiadienis, sausio 17

3 dalis. Žygis. Dangus pranašauja vėją.

Trečia dalis.
Klaipėda

Ū-ū.
O ryte slapčia pasidžiaugiau, kad nepilnamečiams ginklų neišduoda, o tai būtų įvykęs kraupus kriminalas. Mat 6.43 val. mažiai atsibudo, atsikėlė, užsidegė šviesą ir ėmėsi tvarkytis bei vaikščioti. Na, o miegant ant sporto salės grindų ne ne ne, ką jūs, visai nesijaučia, kai kažkas vaikšto.. Žodžiu, miego buvo daug.

Stūmėm laiką.
Pusryčiavome.

Prieš vidurdienį išsiruošėm į miestą dalyvauti minėjime, kur, beje, irgi atrodėm baisiausiai juokingai, stovėdami šalia kareivukų ir šaulių. Kodėl? Nes jie uniformuoti buvo, o mes šiaip tokie (neturim gi žieminės uniformos..).

Tačiau Oskaro, Grammy, Emmy ir dar šio bei to vertas buvo pats išvažiavimas iš marichotkės.. (intriga, a?)
Atrodo, norint išsukti iš marichotkės kiemo nereikia didelių gabumų. O su autobusu?
Kad ir kaip ten bebūtų, vis tiek įmanoma autobuso 'kampu' užkabinti gana prabangų automobiliuką, išdaužti jam vieną žibintą, įlenkti šoną ir nuvažiuoti? :D

Po tokių įvykių, pasibaigus visiems minėjimams, mums buvo pasakyta grįžti į marichotkę palaukti, nes vairuotojas policijoje, arba laukti prie autobuso.
Mes septyni nuėjome į IKI, truputį palaukėme prie autobuso ir nuėjome į marichotkę. Kaip tyčia, vos atėjus, teko grįžti atgal, nes grįžo vairuotojas :). Bet, et, negi gaila? :)~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą