pirmadienis, kovo 16

Kovo 12 (pasiekiau 6/10)

Off-topic:
sapnavau, kad reklamavau skautų stovyklą. :-D Nais.



4/10 Praalkstu, sugraibau kuprinėje obuolį ir imu jį valgyti. Prisimenu 'Atviro rato' spektaklį, kai jo metu du aktoriai skaniai skaniai valgė obuolius. Jau tada pagalvojau, kaip jiems skanu :-D "Viduklės geležinkelio stotis" sako kelio ženklas. Pamirštu suskaičiuoti traukinių bėgius, tai nežinau kiek jų. Raudonas striukę ir kepurę dėvinti mergaitė baksnoja šaka į balą ir juokiasi. Autobusas važiuoja per pačią Viduklę. Namai, aviliai, šienas, vanduo. Oi, fu, ir daugiabučiai. Galvoju kaip gyvena šio miestelio žmonės ir kaip jie švenčia Kalėdas. Man visada įdomu kaip žmonės švenčia Kalėdas :) Viduklė didesnė nei tikėjausi ir čia irgi atvažiavo Ruslanas (lol :-D ) . Koncertuoti, jei jo veiklą galima šitaip pavadinti. Miške sniego daug daugiau, gal ir slidėmis šliuošti išeitų.

5/10 Žvilgteliu į laikrodį, važiuoju jau valandą. Liko dar trigubai tiek. Viliuosi, kad už lango ir toliau bus įdomių vaizdų, antraip vaje vaje. Matau didžiulį užšalusį tvenkinį, vėl noriu pačiūžų. :-D už lango važinėja automobiliai, plyti laukai. Teka upeliūkštis, pilnas rudo vandens. Matau juodą trobelę, akimirką pagalvoju ar ten ne ta, kurią mačiau, bet ne, ten ne ji. Du namai vienodi, keletas nevienodų ir baigiasi dar vienas kaimelis. Užsimanau prisijungti prie pokalbio, bet už lango pastebiu didžiulį stadioną ir jis sudomina mane labiau. Suabejoju ar ten stadionas, greičiau į hipodromą panašu. Yra hipodromas prie Raseinių? :-D nuvažiuota ~66 km. Mažai ir lėtai, doh.

6/10 Raseiniuose nuobodu. Stovi "Teisingumo rūmai", pavadinimas mane irgi juokina. Atlenkiu sėdynę į priekį, kad netrukdytų moteriai už manęs. Nemėgstu, kai trukdo man :) Autobusas pilnėja. Wow, Raseinių autobusų parkas turi bent du gražius nedidukus žalius autobusiukus. :) seniai sakiau, kad su ta žalia spalva jiems tikrai kažkas yra :-D net stoty krypčių užrašai ir tie žali. Ir SEBas žalių elementų ant modernaus savo pastato pasimetęs. Sekantis sustojimas, manau, bus Ariogala už 27 km. O čia ir stadionas yra! Gerai jie gyvena :)) jau devintas žalias namas, trys žali automobiliai, bent šeši žali namų stogai. :-D ir visi toje pačioje gatvėje. Fun :) Paliekame Raseinius ir užbaigiame šeštą dalį.

2 komentarai:

  1. o kur septintas, aštuntas, devintas ir dešimtas?..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia: http://valkatu-sese.blogspot.com/2009/03/kovo-12-visas-sveikas.html

    AtsakytiPanaikinti