ketvirtadienis, rugpjūčio 7

Summertime. -- time -- time

RUGPJŪČIO4d.
*Pasimetusi:
A Friend will phone you when you are in jail. A Good friend will visit you in jail. Your Best Friend will be sitting next to you saying, 'That was Awesome!!'


So, visame šitame mieste, o tiksliau bute, kuris yra penktame aukšte ir kurio balkone velniai žino (arba ne) ką veikia kastuvas, mane paliko gyventi vieną. Savotiškai įdomu, atsikeliu, va, šįryt, atsidarau šaldytuvą, o ten be sulčių, nuo kurių man buvo bloga vakar, pomidorų, grietinės, varškės, kurios negaliu pakęsti, apipelijusios uogienės, sviesto, kurio nafik man reikia, ir, kažkodėl, ridikėlių daigų, daugiau nieko nėra.


Po to plaukėme per slenksčius. Bet galėjome ir pėsčiomis pereiti. Buvo gilu kaip pasakoje apie didžiąją sausrą. Po to sugedo GPS (modelis Ežys-2005). Pradėjome plaukti į Rytus. O Rytuose buvo tupikas. Teko baidarėmis perplaukti mišką ir kalną.


Pavalgiau stotelėje laukdama autobuso, nes kitoj gatvės pusėj parduotuvė, o pomidorai su grietine visai ne sotu.
Aplink skraidė širšė ar kažkas panašaus, su ja nesidalinau, nėr čia ko. Europoj gyvenam, tegul pati nusiperkai. ;p

Milda.:
parasyk teciui, kad mama pagrobe ir reikia grizti, tada kai gris sakyk, kad pajuokavai ir paprasyk kad sumoketu tau,kad daugiau tokiu bajeriu nebutu. ;]]

Vakar gulėjom prie Elektrėnų. Kaitiorai, buriuotojai.. Gražu. ;D~
Po to Užupio picerijoj pasižiūrėjau į veidrodį, užsimerkiau, pamačiusi koks švelniai raustelėjęs mano veidas, atsimerkiau ir nebežiūrėjau į veidrodį. Nėr čia ko.
Einant atgal kažkas man tą faktą vėl priminė, bet nieko tai nepakeitė.

Your Dad's rich, and your Mama's so good looking babe..

Paskambinau mamai, pasakiau, kada maždaug grįšiu. Iš balso supratau, kad šypsojosi ir apsidžiaugė. Yay, tik ji mano tolimesnių planų nežino. ;D

1 komentaras:

  1. Bute penktame aukšte balkone prie sienos paremtą kastuvą pakėliau ir įsitikinus, kad geresnės vietos balkone jam nėra, pastačiau į tą pačią vietą. Gaila išmest. Padovanosiu kam nors kai tik pasitaikys proga.

    Gėlės dar žydi, bet ne visos. Jas betvarkant į pirštą įgėlė bitė. Nejučia nusikeikiau ir šaldytuvo sienelėse prigramdžiau ledo jam atšaldyti.

    Šaldytuve ne tik ledas. Ryte maloniai nustebau radusi šį tą valgomo. Ir žinomą supelijusią uogienę. O pomidorai su grietine dabar būtų labai skanu.


    Ačiū. Grįšiu negreit. Parvešiu naują knygą. Atspėk kuria kalba :))

    AtsakytiPanaikinti