antradienis, birželio 5

Koncertas. 2 dalis.

Vakarėjant ėmėme ruoštis koncertui. Bilietai oficialiai buvo mano rankose.

Lola parodė, kaip patekti į Utenos Pramogų Areną ir kaip grįžti iš jos.
Patraukėme į vidų. Arenoje buvo pilna visokiausio plauko gotelių ir panašių tipų; žmonės be auskarų veiduose laaabai išsiskyrė iš visų.

Koncertas prasidėjo punktualiai - 19.30, kaip kad buvo žadėta. Tik, kitaip, nei buvo žadėta reklamose, apšildė ne Evaline, o (manyčiau, kad nuo to blogiau nebuvo) - Gravel (nuotr. kairėje) .

Gravel'ai grodami nepagailėjo bajerių ("Dabar grosim dainą, kurios nemokam, bet mes grojam taip, kaip moka mums") ir šiaip veeežė.. ;D

Tik, va, PLACEBO reikėjo laukt jau: Gravel'ai šildė mus tik pusvalandį; po jų apšildymo atėjo gauja žmogelių, kurie derino instrumentus ir t.t. ir visi laukė dar bent pusvalandį.

Užtat kai PLACEBO atėjo, niekas nesigailėjo ;D
Pradėta buvo įspūdingai - į sceną pirmas atėjo Stephan'as, kuris sau ant krūtinės buvo didelėm raudonom raidėm užsirašęs HOMO, atsistojo prieš žiūrovus 'kryžiumi' ir atsiklaupė. Atėjęs Brian'as sumetė su juo įspūdingą laižiaką ir šitaip pradėjo koncertą.

Grojo gal ir neilgai, bet įspūdingai.
Sugrojo visą 'Meds' albumą ..

Man asmeniškai, vienas įsimintiniausių momentų buvo, kai minia kartu su Brian'u skandavo "Papapapaparararam.." 'Special K' dainos metu..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą