pirmadienis, gegužės 25

Pirmadienis.

Pusantros valandos anglų kalbos konsultacijų, (gavau super knygą, reikės pasimokyt ;-D Jėė ), tada nuėjau fotografuotis pasui - nuėjau į vieną vietą, pataikiau ant tokios žiežulos be fotografinių gabumų, nusifotografavau, bet nuotraukos iš jos neėmiau (atrodo, neprakeikė, nors vienas automobilis šiandien mėgino mane partrenkti, bet esmė tame, kad tai buvo valanda prieš apsilankant prieš žiežulą). Neėmiau tai neėmiau, bet nuotraukos tai reikia. Pasielgiau protingai ir nuėjau į Fuji kitame miesto gale. Ten ir aplinka gera, ir nuotrauką žmonišką padarė. Neturėtų būti gėda visus dešimt metų žmonėms rodyti. :-D
Nuėjau į policiją (būū, kaip baugiai tai skamba :-D ), sumokėjau, kad pagamintų man pasą ir asmens tapatybės kortelę. Paėmė pirštų antspaudus, dabar bijau, kad nebegalėsiu vogti. Tiesa, o kiekvieno piršto antspaudas vienodas ar jie visgi skiriasi? Nes nežinau, ar vengti liestis prie daiktų reikės tik smiliais ar visais pirštais. :)

Dabar keletas pokalbių iš praėjusios savaitės:

B
: Akurat kad kic. daug tokiu kaip as siais tamsiais laikais;o
A: Jau kai Hari Poteri reklamavo sake: "Ateina tamsus ir sunkus laikai." Maniau, reklama. Pasirodo - pranasyste. :-D


G: O tavo tevai irgi veluoja?
A: Jauciu, kad ne. ;-D cia nerecesyvinis genas, kuris yra pas mane recesyvinis. zn, du minusai duoda pliusa. del to. :-D

2 komentarai:

  1. vaje.. pirmadienis buvo toks blogas, kad blogesnio negali būti.. kol neatėjo vakaras.. tada raudonu saulėlydžiu viskas pasitaisė.. ir vėjažuvėm su mėlynais kaulais..


    atleisk, pamiršau tavo vardadienį. o po to tu pamiršai mano.. o gal ir nežinojai.. siunčiu linkėjimą.. su vėjeliu.. lai pakedena plaukus..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai reikėjo nusipirkt braškių.

    Nors šiaip vat užknisa tas žmonių apgaudinėjimas - dideliais skaičiais parašyta Braškės 1,99 Lt, o mažom prierašas - už 100 g!!!

    AtsakytiPanaikinti